søndag 18. september 2011

Kjæreste-tur tel Vannfjordhytta :)

tænk..idag gikk vi våres første tur ALEINA (vess vi ser bort fra to husky) på dagtid :@
Va en helt merkelig tur, men for all del en koselig tur..i vårt tempo (jaaaada Vendelin, e' vi som sænke dåkker ;)

E' jo filmfestival den her helga..jentan våres har sedd film non stop sia torsdagen. Vårin og Lilja har klart å nå 14filma..dæm e' RÅ!!!!

Mens at Vega og Tiril har sedd 3 hver. Smurfan før helga og Knerten i knipe idag (ennu ikke hadd norgespremiere) og dæm så en ainna film i bassenget ætterpå.
Da e det kjækt å ha ei storesøster(og en kjæreste) som ser filma på kveldstid og som hadde tid tel å være med de små på dagtid idag.

Den opprinnelige turen vi hadde planlagt va å gå ned Vannfjordskaret og opp tel Vannfjordhytta..men vi va bægge litt sånn giddasløs i dagsformen idag..så da gikk turen rett ned tel hytta.
Vi har alt vært her med jentan før i år og fådd klipp i kortan så det her va en rein kosetur.

Va en del vind idag, kald vind. Vi merka det med en gang at vi stoppa opp.da blei det kaldt gitt ;)

Kjapp og fin tur..æ å han far kosa oss..det va SÅ STILLE. Og hundan va førrnøyd med utflukten

Dettan må vi få tel flere ganga :)

-SO LONG-


2 kommentarer:

  1. Hei :-)
    Takk for melding på bloggen min.

    Så godt å høre at det går så bra med Vårin. Håper det fortsetter i den retningen. Tvi-tvi! Skjønner godt at du blir nervøs av å tenke på alpinsesongen med tanke på at det var et fall der som utløste CRPS`en hos henne. Du får prøve å tenke at sannsynligheten fopr at det vil gå bra nok er MYE større en sjangsen for at det skal vende tilbake for fullt igjen.
    Lisa har også ytret ønske om å stå slalom i vinter. Fysioterapeuten hennes ble helt blek, he, he. Skjelettet i benet hennes er avkalket og musklene er fremdeles svake så de er redde for at hun skal falle på seg brudd og skader....så hun får nok ta det litt med ro :-)

    Skjønner godt at du/dere blir stresset av smertene Lilja har, tipper opplevelsene dere har hatt rundt Vårin sin CRPS sitter friskt i minnet ennå. Håper inderlig at det kun er sårsmerter og at det vil gli over etterhvert!

    Lisa har hatt noen dager nå som har vært mye verre, kommer nok av at været har vært grått, vått og kjølig.
    Forskjellen fra i vinter er at når hun får mer vondt nå blir hun ikke så redd av smertene som hun ble da, dermed fungerer hun fysisk relativt bra. Hun går veldig bra når hun går sakte, men skal hun forte seg eller løpe halter/hopper hun veldig.
    Skolen er et kapittel for seg. Hun har veldig skolevegring, noe vi har fått beskjed på Riksen om at er veldig vanlig hos barn som har vært syke lenge. Hun har opplevd å miste mestringsevnen på de fleste områder det siste året i tilegg til å ha blitt både deprimert og redd så det er kanskje ikke så rart at alle nye utfordringer er skumle for henne. Vi får bare ta en dag av gangen så ordner det seg nok til slutt. Heldigvis har vi et godt samarbeid med lærerinnen hennes :-)

    Jeg sier det atter en gang (...mener jeg har sagt det før også :-))Jeg blir så imponert over hvor aktive og flinke dere er til å komme dere ut i naturen. Kjempegøy å lese om turene deres!

    Nå står høstferien øyeblikkelig for tur, da tar vi oss en tur til Hemsedal. Det skal bli deilig med en tur på fjellet :-)

    Ønsker deg og dine alt godt!
    Klemmer fra Grethe

    SvarSlett
  2. Johoooo, en turblogg. LYKKE :) Kommer innom igjen

    SvarSlett