torsdag 12. januar 2012

Ingenting skal være uprøvd ;)

Ho Vårin e' ei ækte utejenta.. som mamma kjenner æ ofte panikken komme krypanes når ho har vært ute 6 tima i strækk i minusgrader og dårli vær. Æ ser førr mæ at ho ligg nedkjølt i ei skavvel en eller ainna plass.
Men neida..frøkna har det bare gøy og har ikke tid tel å gi livstegn fra sæ.

Og i og med at Vårin elsker å være ute så velger ho alltid sko som e' god og varm, vanntett og lett på foten. (de her skoan veier ikke mange gram'an..har vekta til en crocks)
Men..finnes jo ikke sånne sko som e' pen i tellægg tel å være praktisk.

for det skjer at turen går rett fra lekeplass tel ungdomsklubb osv..og da går ho barbeint inne førr skoan..ja..la nu bildet tale førr sæ sjøl ;)



Men så kom frøkna på en god ide..mamma..du kan jo strikke "pæls-lægga" tel skoan mine sånn at dæm blir litt mere jentat og fin..sånn at æ kan bruke dæm tel buksa eller tights..

Tja..jo..kofførr ikke. skade jo ikke å prøve.
Og å strikke di "læggan" her va et hærlig avbrækk fra det æ ellers holder på med..perfekt å ha med i svømmehallen på træningen. Førr å strikke "læggan" så træng æ ikke følge med på ka æ jør..og det e' flott når all fokusen bør være på svømmeran æ har i vannet. Korrigere teknikk og strikke går som en drøm det ;)



Sånn blei ihvertfall det færdige resultatet.
Vårin e' strålanes førrnøyd..og det e' jo det som e' viktigast.

Men resultatet blei ikke så ikke..skoan blei faktisk både mer jentat og pynta :)å så længe Vårin e' førrnøyd så e' mamman førrnøyd :)



Jentan har førræsten nættopp fådd sæ nye sko..sko førr å bruke når dæm ikke bruker vinter uteklær..feks tel og fra træning..på klubben, på tur tel og fra bursdaga osv..


Æ syns nu dæm blei riktig så fin <3 -SO LONG-

3 kommentarer:

  1. Kjempe stilig:-))) Og de nye skoene til de andre er lekre:-)

    SvarSlett
  2. Hva slags sko er det hun har? De så veldig gode ut.

    SvarSlett
  3. finner ikke noe merke utover STRIKE..

    SvarSlett