onsdag 25. januar 2012

SOLA E' TELBAKE :)


Ætter over 2 mnd med mørketid så kunne vi endelig se sola igjen igår. Har vært teknisk mulig siden søndagen, men først i går tillot været at glimt av sola.

Høre ofte dæm sørpå snakke om mørketida dæmmes..men den blir ikke det samme som her nord. Hos dæm kommer sola så lavt at den ikke kommer over fjell o.l i en periode(sånnsett e' det væll mørketid i Gjesvær længe ennu ;p)
..her nord kommer jo ikke sola over horisonten.. mellom 20 november og 22 januar.

Men..nydelig å få sola telbake..man kjenne at det skjer nåt. Energi brytern lægges inn og livet e' bare hærlig <3 Ongan hadde solfæst på skolen på mandagen..1-4 klasse va i varmestua i elvedalen og brennte juletrær i et guffent vær..og vårin va med 5-klassen og gikk tel løkta. Æ e' gla dæm har tadd opp juletræ bål tradisjonen..ætter at flerbrukshallen kom så blei det jo slutt på bålet i fjæra..men nu e dæm i gang ijænn. I går va det solfæst på skolen på kveldstid i regi av 1-klasse..va nån flinke unge sangera som sang solasanga tel oss :) dikt hadde dæm skrevet og dæm læste dæm opp høyt og dæm hadde tegna bilda tel anledninga. Va rolig og koselig..kun æ, Vega og Tiril..resten av jentan på træning og mannen på jobb. Nu..nu gjenstår kun og nyyyte sola :) -SO LONG-

1 kommentar:

  1. Ja mørketida er nok helt annerledes her i Oslo enn der i Nord:-)

    SvarSlett