mandag 23. januar 2012

Litt nye prosjækt på gang..

Æ e' så godt som færdi med slumretæppet hænnes Janne..siden bildet blei tadd så har det fådd to rekker med grått rundt..altså en grå kant rundt teppet. Teppet e' heller ikke skjevt, sånn som det ser ut tel å være på bildet :) Æ glæde mæ helt ærlig tel å bli færdi..bare litt festing av tråder igjen..




Så har æ laga 5 lappa som skal i posten..æ ane ikke kæm personen som skal ha lappan e', men æ syns det e' kjæmpearti å være med på sånne "prosjækt". Det går ut på at man lager lappa ætter helt ænkle rettningslinjer..de her sku lages i vanlig ull, 5 runda krok nr 4. Da vet jo åsså ho som mottar dæm at alle lappan e sånn noenlunde like stor.

Æ glæde mæ tel å se lappa ætter kvært som ho får dæm inn og ikke minst så glæde æ mæ tel å se det færdige resultatet :)

I kveld har æ bynt på en lapp tel vænnetæppet hænnes Monica i Utskarpen..ho har kun et kriterie..lappan skal være 20x20 cm..og æ har både pinnan og planan klar.

Det hær e' en kjæmpeflott måte å bli kvitt restegarn på :)



I mårra..før æ bynne å male fond væggen på rommet tel Vendelin (som førræsten skal males i grå..nærmare bestæmt i 7000 førr dæm som kan farga) så skal æ sy gardina tel rommet på loftet..rommet som Vårin og Lilja deler. Siden det har vist sæ å være vanskeli å finne rullegardin som passer vindeuet, så gikk vi førr et svart stoff..men et tøft svart stoff..med dark prinsess mønster i lilla og rosa..og masse glitter :) årntli jente gardina blir det :)
Æ glæde mæ tel å bynne..

-SO LONG-

1 kommentar:

  1. Høres morsomt ut med venneteppe. Kan ikke strikke jeg da så der kommer jeg kort til he he he....

    SvarSlett