torsdag 11. mars 2010

Går jo supert hjæmme :))))




Ja, det går mye bedre enn æ hadde forventa. Va vondt i går kveld..og etter å ha kommet mæ opp trappa tel soveromman så såg æ vældi mørkt på ting. Ikke enkelt å hinke opp trappa på krykke og en fot når foten ikke tåler at æ trør på den, eller at æ støter den bort i nåt.
Men ei god natts søvn førrandra på mye den ;)
Har det fint hjæmme, men kom plutseli på i 8 tida i mårrest at ingen hadde vækt mæ å jedd mæ smertestillanes kl 6 i mårrest..hihihi..men ætter en halv time i sænga og litt smertestillanes innabords så va æ klar førr å fløtte mæ ned en egt ijænn.
Har bare en ting å si...dæ-ve-len æ e' gla ingen så mæ på tur ned den trappa ;)
Gubben va hjæmme å henta fræm en stol ætter salongen tel mamma..med salsete og hjul. den e' virkeli fin å komme rundt på..førr sånne ting som å hente kaffe, vann..alt som skal bæres. Førr der har æ ikke sjans på krykker.
gipsen føles god nu som den e utvida.
E' litt spent einaste på vannblæmmen på låret...ser førr mæ at dæm vil SVI når det går hull på dæm. Under operasjon satte dæm en "mansjett" på foten som stoppa blodtilførselen under kneet...den har klæmt 4 lange vannblæmme på låret..

Litt kjedeli hjæmme, e' jo ingen hjæmme ;) bare mæ å ho Varga. Har litt løst å bynne å pusse glass i skapan, men fornuften sir at det bør vente ennu ett par daga.
Tænke at de tre eldste jentan skal få ta turen i alpinbakken i ettermiddag..kose sæ litt :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar