søndag 14. mars 2010

koseli lørdagskveld :)



Vendelin tok med sæ kjæresten sin, han Jake hjæm førr å spise taco.
Ett år siden han fløtta hit ifra Manchester, så æ har kun møtt han i skolesammenheng..fræm tel idag. Kjæmpesøt, høflig og koselig ung mann. Vendelin stråle som ei sol førr tida..å det kan æ godt førrstå.
Æ synes det va arti å få snakke litt engelsk igjen..blir lite av det her vinterstid.

Vega va en snartur på lægevakta i kveld. Pusten blei betydeli mye dårliare ætter ho va i alpinbakken..å æ e' redd førr CRP etter den forrige runden med infeksjon. påvirker Vega sitt blodsukker i svært stor grad..så vi vil helst ha alt av infeksjona oppdaga og behandla så fort som mulig. Nu sist gikk vi gjennom ett 2 ukers hælvete med konstant førr høyt blodsukker. Å det e' ikke bra.

Foten min e' vældi fin nu i kveld..bynne næsten å tvile litt på om avgjørelsen om ikke å dra på hytta i påska e' riktig..men vet jo innerst inne at det e' galskap å sku hompe rundt på den hær foten i sneen og risikere å slite de nye leddbåndan før dæm e grodd.

Varga har fådd si første løpetid og e' plutselig blidd innehund siden vi ikke har fått satt opp gård tel ho ennu.
Vi kjøle ned yttergangen og lar ho ligge der. Blir altførr varmt førr ho å skulle bo inne her ilag med oss..ho har altførr tjukk underpels tel å trives.
Å atter en gang va Fred og Mari der når vi lurte på ting og ikke minst fikk vi lånt tispetrusa tel ho. Her e' en av grunnan tel at æ egentli ønska mæ en hann. Men..når vi ser på den hærlige og rolige tispa vi har her så går det ikke an å angre ett øyeblikk. Ho e "one of the kind" vi kommer ALDRI tel å få en hund som Varga ijænn.

I kveld har æ fådd tova siste lua som æ har strikka tel May Oddny sine onga, og e bynt å montere de to som e' tova fra før. Bl.a Ask si lua...med kyllinglår. Æ syns den blir peise rå!!! At æ ikke har tænkt på det hær før...?
-så..litt mere sying nu..å så natta :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar