søndag 21. mars 2010

Æ savne jentan mine enormt...


altså..Vendelin og Vårin som e' på svømmestevne i karasjok i helga.
Eller..nu e' dæm bynt på hjæmreisa. Å det e' egentli det værste...å sitte hær å vente på dæm. Hadde æ vært oppegåanes så hadde det vært nåt ainna..da kunne æ gjort nåt i mellomtia førr å få tia tel å gå ;)

Har gådd bare flott i hælga..4 gull og 1 sølv på Vendelin..20 SEKUNDA pærs på 200 butterfly :))) Vendelin hadde så godt av det. Ho har slitt så mye i det siste, vært syk..fri førr pust..og alt har gådd i mot ho. Det hær har ho SÅ førrtjænt. Bare så lei mæ førr at æ ikke kunne være dær.

Vårin har vært på sitt første stevne aleina :) ..ho va så spent å så gira før avreise..å ho har knapt hadd tid tel å snakke i telefonen..hihi
Vårin e' SÅ førrnøyd med medaljen ho har fådd i hælga.
E' en fæl følelse førr "mamma kontrollfreak" å sende ongan aleina..har dæm kommen sæ tel start? varma opp? blidd trøsta når dæm ligg bak pers? har vårin fådd i sæ gluten? hvis ja..ka jør dæm med det? får Vendelin i sæ nok langsomme karbohydrata tel å komme gjennom konkurransen? får dæm nok søvn???
JA..Æ DRIV MÆ SJØL TEL VANVIDD HJÆMME :D

Førr ho Lilja har det vært ei kjip hælg..ho hadde jo så løst å være med ho å.
Men ingen av oss voksne kunne bli med..og Lilja kan ikke reise aleina med diabetesen sin. Så det oppleves urettferdig førr Lilja å ikke få bli med pga dia, men ville vært ennu mer urettferdig førr vårin å ikke få være med førr at søstra har diabetes.
Blir et vanskelig dilemma uansett, for dæm e' alltid to om alt..dæm e' ilag..og dæm e' så tett i alder.

I går tok Thorgeir turen i alpinbakken med Lilja og Vega, mens æ å Tiril kosa oss hjæmme med litt lørdagsgodt å tegnefilm.
Men..gikk ikke så mange timan før bakken blei stengt pga "uvær", dæm mista sikten helt. Å da kan det fort oppstå farlige situasjona.
Så da kosa vi oss heller med lasagne og softis hjæmme.
MEN...nu syns æ den bussen kunne få opp farta litt å få jentan mine hjæm..helst førr 10 minutta sia..

-SO LONG-

1 kommentar:

  1. Hei hei:-) Skjønner godt du savner jentene dine. Skjønner at Lilja syns det var urettferdig, ikke alltid like lett å forstå for henne sikkert. Men høres ut som dere fikk gjort det beste ut av helga likevel:-) Ha en fortsatt fin søndagskveld. Klem.

    SvarSlett