lørdag 6. mars 2010

vællsigna vintervær... :)




Endeli må man kunne si at viter'n e' kommen førr fullt hær på finnmarkskysten.
Det sner..å det sner..å det sner :)
Ongan e' i hundre om dagan, e' ikke tima nok i døgnet tel å få leke nok ute..og de tre som har fådd dilla på slalom ser vi knapt nok om dagan.
Å måkke sne e førr tia en håpløs oppgave..når æ e' færdi med oppkjørselen, så står parkeringa nefførr huset førr tur..å når den e' færdi, så e' pinadø oppkjørselen full av sne ijænn. Æ bare ÆLSKE det :)
seriøst sku vintern ha vart tel i juni..minst!!!
Gangan mine e' rein...skinnanes rein..så længe det e' sne på bakken. Helt syyykt kor mye sand og dritt 5 onga klare å dræge me sæ inn iløpet av en dag. Sneen..den smelte, man blir våt på sokkan..å så e' den vækk. Æ ÆLSKE SNE!!! (sånn vess det va nån som ikke hadde fådd det med sæ.
St.hans aften i fjor va nyyydeli..vi å ongan va på fesking tel kl 1 på natta..i bare gænsera.. vess det e' det som global oppvarming føre med sæ så skal æ passe på å bruke mye hårspray og deo :)Æ like årntlie sommera, å æ ælske vintera med sne og uvær...
sjønne mæ ikke på søringa som syt og tyt over vinter'n..ka i nauste har dæm å klage førr..? Hut dåkker ut, klæ på dåkker årntlie klær. Lek med ongan..nyt vintern..å se fræm mot sommer'n...som kommer når den kommer og ikke ett øyeblikk før. Dæm sku prøvd en sommer her nord ;) sjøl om sommeran hær oppe e' så som så...så trur æ vi har det så førrbainna mye bedre. Vi vet å sætte pris på kvær time med varme og sol..førr det kan være den siste i år.
Å sætte sæ på sparken å nyte en kopp kaffe mens sommern passere e' ikke så langt ifra sannheta det ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar