onsdag 3. mars 2010

Thorgeir tok med de 4 største i alpinbakken..







På lørdagen va det klart førr Thorgeir og de 4 største jentan å fære i slalombakken. Jett at ho Vega har venta længe på den hær dagen, ho har vært klar sååå længe..hehe.
Starta dagen i bakken med å stå ned bakken mellom beinan på pappan, og avslutta med å stå ned sjøl. Ho va SÅ STOLT når ho kom hjæm.
Ho Vårin har jo allerede vært aleina i bakken og det ser vi at ho Lilja åsså e' klar førr nu. Det e' så utruli arti når jentan mestre ting :)

I mens Thorgeir og jentan va i bakken så steikte æ å ho Tiril vaffle. Va genilat å ha ho med, ho va en ræser i å stå å passe lyset på vaffeljærne ;) så æ fikk jort masse småting imens ho sto å fulgte med. Æ bruke jo bestandi å få jort masse mens æ steike både vaffle og pannekake..men..resultatet pleier å bli sprøstekt...og svart ;)
Å det øyeblikket at vaffel lukta siva ut på MSN så va matvraket Mari-Iren klar tel besøk..hehehe.
Va kjæmpekoseli med besøk, vaffle å småprat :)
Og vi tok en avgjørelse (va jo gubben sin ega feil at han ikke fikk være med når han kava i sneskavla i nordvågen;) om at den hær kvelden sku vi sjække ut maten på Bauen (den nyåpna resturanten på rica hotællet) og vi blei væll enig om en spillekveld ætterpå(kremt)

Vendelin va barnevakt førr jentan (vi kan ikke bruke andre pga Lilja og Vega, Vendelin har den nødvendige opplæringa ifra barneavdelinga) og Fred hadde bestilt bord tel oss. Lyst og koselig va det blidd i gamle "grillen" og maten va god. Men æ va ikke imponert over biffen. Har spist bedre kjøtt, men smaken va kjæmpegod.
Poteta va over halve opplevelsen..det kunne æ koste på mæ den hær kvelden. Har gådd ned 11kg totalt på en liten mnd..å æ kan ikke ha ketona når æ skal i narkose. Va greit å kunne skli ut ett måltid ;) Så nu blir det ei uka med karbohydrata..men skal ikke gå amokk ;)
Ætter maten gikk vi en tur på Nøden..tok mæ ett par cognac,mens gubben stranda på gin ;)...da va væll egentli løpet lagt..hihi.
Huske sjøl fra når æ har gådd gravid førr ett mareritt det har vært å sette ute i bråk og fulle folk..va vældi greit å slutte av å fære hjæm tel oss når Nøden bynte å fylles med folk..og det va mye triveliare syns nu ihvertfall æ.
Kortspellinga hænnes Mari blei det ikke så mye av..gubben spellte nån runda med hund ilag med ho, men amerikaner blei det ikke den hær kvelden/natta ;)

Kjente på kroppen at det hadde gådd en å ainna cognac når æ ramla i sæng kl 4, men det va så absolutt verdt det. Vi storkosa oss, prata å flirte. Lægg mærke tel at æ bare trives mer og mer i Mari og Fred sitt sællskap..dæm e' så lætt å omgåes. Man træng ikke passe kjæften..og man træng ikke førrsvare meningen man har. Like følelsen av å slappe av :)
Men..før dæm dro hjæm så klarte æ jo sællfølgeli å snubble i kjæften min å love at "JA, sællfølgeli så skal vi være med på fjellet å gå på ski i mårra" *hyyyyl*
Æ va lysvåken halv 7..trøtt som fan..å "klar" førr skitur ;)
Trur æ med handa på hjærte kan si at æ sjeldent har vært mindre klar førr nåkka som helst..men fjell og en liten skitur blei det.
Må si at æ følte mæ rimeli stolt når æ sto på gjesvær fjellet med ski på beinan (som Fred måtte klæ på mæ..hehe) Jentan va flink å gå, æ va nok mæst imponert over ho Vega. Den ongen går i rein trass. Skal ikke ha hjælp med nåt ;)Lilja glimta tel med 1.2 i blodsukker..og vi nådde en "lægetime" med Margareta på barneavd ang Vega sitt altførr høye blodsukker førr tida. Må bare konkludere med at familien Tuv Josefsen e' effektiv :)
Ætter fjellet dro Thorgeir og de 3 største i alpinbakken igjen.
Æ trudde æ sku få snike mæ en halvtime på sofaen mens de 2 minste så elias..meeen..sånn ville ikke ho Tiril det ;)
Har sjeldent vært bedre å lægge ongan å sjøl krype under dyna enn den hær søndagen.
Men alle e' vi enig om at det har vært ei flott hælg :)))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar