fredag 16. april 2010

Det tine...

å ho Varga trur æ har identiteskrise...førr ho oppføre sæ som en måillvarp og ikke som en hund...at det e' muli å græve å bli så skitten..helt utruli!!!

Lilja og Vårin har bynt å træne litt ilag med B-pulja nu..jett at dæm e' stor og stolt :)
I høst, når vi fikk så mange D-pulje svømmera så delte vi den pulja og laga C og D.
Vårin og Lilja havna på C-pulja, kor vi dreiv med litt teknikk trening.
Nu så e' jentan bynt å kjede sæ dær og vil træne. Så nu træne dæm litt av å tel ilag med B-pulja..og det syns dæm e' stort :)
Over nyttår kan Vårin svømme som aprobert svømmer, nåt ho sjøl ser vældi fræm tel, og det gir driv tel å træne det :)
Æ va å så Vårin i vannet på torsdag..æ må si at æ e' imponert over førr en gli ho har fådd når ho svømme crawl,ho fæste grepet godt i vannet og glir langt på hvert tak. Det e, både arti og imponeranes å se :)
..å Lilja..hehe..når Vårin har fått taket på å svømme crawl, så har Lilja atter en gang bynt å terpe på butterfly ;) Butterfly har Lilja "beherska" ei stund, men nu e' det blidd kjæmpeviktig førr ho ijænn.
Æ bynne å glæde mæ tel høsten og svømminga ijænn. Æ glæde mæ tel å gå på kanten ijænn.
Men på samme tid så må æ være ærlig å si at det har vært godt å ha litt fri, bare så synd at det måtte en operasjon tel førr å få det tel.
At der nu e' 3 trænera pr pulja..og det e 4 pulje totalt+vanntilvenninga..altså 12 trænera førr å dekke behovet..det sir litt om kofførr æ har vært så førrbainna lei. Førr æ har hadd alle puljen og alle træningstiman aleina.
Å kunne fortsette som hovedtrener og kunne slæppe å grue mæ tel næste træning skal bli så flott :))) så ja, æ glæde mæ tel høsten :)
...og sommerstevnet skal æ være med på..bare klubben deltar ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar