tirsdag 27. april 2010

nu glæde æ mæ tel sommer'n ;)


...å tenke på at rein på tur tel øya må kunne sies å være ett sikkert vårtegn..sjøl om reinan kommer seint i år.
Jentan har alt snakka om årets første bad i sjøen...å det e' væll ikke mange dagan unna. Bare vente på en dag med sol på himmel'n..ingen sne i lufta og vindstyrke under liten kuling ;)
I fjor tok ongan sitt første tak i sjøen 3mai...da basa dæm sæ i sneen før dæm sprang ut i havet førr at det ikke sku være å kaldt i havet.

Tel hælga spøke det førr at det blir hyttetur...spøke vældi. Æ bynne å bli i oevrkant lei av å være hjæmme nu..træng litt miljøførrandring ;) å ka e' væll da bedre enn hytta på mortenbakken..

Vært litt mye action hjæmme idag..lavt blodsukker og motorsag e' ingen slæger førr å si det sånn. Men med litt hjælp fra alltid positive ambulansefolk så e' familien god som ny..ijænn :)
Så snart gipsen e' av og æ får trø på foten igjen..så skal gubben lægges inn..må ikke være tvil om det!!! Og æ e' klar tel å kleppe gipsen..sånn ca igår ;)

Vårin og Lilja har vært på atter ei B-pulje træning og ser ut tel virkeli å trives med det. Dæm skal få lov så længe dæm sjøl syns det e' gøy..og dæm ikke hindre træning/utvikling førr de andre i amme pulja.

E' væll å snart klart førr å kjøre kosekveld i småpuljen..åååh, det hadde vært koseli :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar