torsdag 29. april 2010

..så e' våren som vi kjenner den endelig kommen tel finnmarkskysten ;)




I nån daga nu har det blåst kuling og snedd...lufta har vært fyllt med vekselsvis haggel og vannrætt slush. Men endeli e' våren kommen hit tel oss..våren sånn som vi kjenne den. Ætter en måned med sol,vindstilla og snesmelting uten påfyll så syns æ det e' godt å se vær som man kjenne...og den hær typen vær som vi har nu må nu være ett sikkert tægne på at sommern kommer tel magerøya åsså i år ;)

Jentan e' litt værsyk..blir fort kald og gretten.
I dag har vi prøvd å rødde rommet...ka man kan si, blir jo ikke sint heller.. BULL..har vært eitranes!!! Mye krangel, syting,tyting og alliering. Alle skal leke og rote, men ingen skal rødde..det spøke førr at lekan førrsvinn ijænn. Sist va dæm uten leka i nesten 4mnd. Vi får se..

Sjøl har æ fådd vaska, brætta og rødda unna masse klær idag..deili å ha gjort nåt :)
Genseren tel ho Vårin har æ fådd strikka masse på..snart klart førr å bynne på Lilja sin nu ;)

Glutenfri bløtkaka e' bakt tel hælga...og vi spiste nydelie hjæmlaga kyllingburgera tel middag :)

I går ringte Kjetil fra Karasjok sk..dæm har plass tel ho Vendelin til grottestevnet i Harstad. Har kontakta styret ang å sende Vendelin, Snakka med Bengt og det ser lovanes ut..til Harstad skal ho uansett, men e' spent på kor mye av utgiftan svømmeklubben går med på å dekke.
Vendelin vil uansett ha kjæmpegodt av å få reise..konkurrere utenfor fylket/kretsen. Dæm e ikke SÅ mang ijænn i hænnes årsklasse i fylket..og dæm som e' her "vet kor dæm har kværandre". Ikke minst så gir det ho jo anledninga til å møte gamle svømmevenninner..og ikke minst møte Maria igjen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar