søndag 25. april 2010

svømmeklubben 50år






Solgunn,Ragnhild og mæ -->
-tenk at Solgunn har vært min trener ;)
Lørdagen va dagen førr 50 års jubileums festen kommen..selve klubben fyllte 50år to daga før..altså torsdag 22 april. torsdagen ble markert med dugnad og pizza på Corner.


Jake og Vendelin -->
Men de eldste svømmeran fikk fortsatt være med under middagen...og personlig så synes æ at flere av svømmeran "oppover" i puljen skulle blitt invitert (og nei..mener IKKE mine barn ;)
Vendelin va invitert, men va med nød og neppe ho ville gå.
Skal ikke gå nærmare inn på det nu, men jentongen har sjøl stillt spørsmålet "klubb eller sekt"? ..å æ sjønne godt kor det kommer fra! Å ætter å ha vært på festen så kan æ godt sjønne skuffelsen hænnes..

Nils Peder og Judith :) -->

Judith..ho møtte vi alltid på stevnan når æ svømte :) ho og Harriet Miller e' nok de to æ huske bæst fra den tida (utenom træneran fra vår egen klubb da;)
Åsså i de seinare år har æ sedd en del tel ho Judith og æ gikk bla "under ho" da æ va dommeraspirant nån år telbake. Syns det va supert å se ho hær ute i hælga.
Nils Peder e' gammel svømmer, som ennu holder det gåanes..og ennu setter nye rekorda.
Satte norges rekord på butterfly under åpnings stevnet i karasjok i 07. Å han e' pappan til Tanja som svømmer i Vendelin's årsklasse og e' vænninna hænnes.

Marit og Steinar -->
-foreldran tel Trine og Tom Ivar. Steinar e' å gammel svømmar som fortsatt svømme og konkurrerer :)

Merka at de folkan som æ reise land og strand rundt med i svømme sammenheng e' dæm æ trives godt ilag med...og som æ ønska og "feire dagen" ilag med. Ikke at æ ikke trives ilag med folk fra egen klubb, førr det gjør æ... men de andre træff man på en litt ainna måte. Æ har reist rund med Nordkapp sine svømmera aleina i nån år nu..og det e' de hær folkan æ tilbringer hælg, ætter hælg..ætter hælg ilag med...ænkelte av de hær tilbringe æ i pærioda mer "kvalitetstid/hælgefri" ilag med enn æ gjør med gubben..

Så va det klart førr revy ;)
Jan Magne "Mainne" Gaare-->
(som homoprest)
-har sedd brorparten av den her revyen før..under idretts kretstinget for 2 år sia,men kunne så absolutt sees en gang tel ;) å æ trur ikke æ flirte no mindre den her gangen heller ;)
-og den her gangen satt Nils Peder så langt unna at det virka som om han å kosa sæ..hehehe

Uansett..va ei fin feiring, men det mangla mye på at den sku bli sjikkeli BRA.
Fikk første misfornøyde telefon alt på fredag,og æ må si at æ e' gla førr at æ ikke har vært en del av planlægginga ætter operasjonen..
Og som flere kommenterte..nåkka mangla...ca 30 år mangla.
Maten va nydeli..all ære tel Raymond med hjælpera på kjøkkenet..dæm gjorde en kjæmpejobb. Men dæm kunne kanskje spandert på sæ erfarne servitøra..alt gikk tregt. Vi satt til bords fra kl 18 til midnatt..det e' længe det!
Kom en del klaga på at alle blei bedt om å møte kl 18,men ingen fikk informasjon om at middagen ikke blei servert før kl 19.30. Folk kom sulten..og va ihjælsulta når forretten ble servert. Og æ va ikke den einaste som hadde med mæ en diabetiker. Sånt burde opplyses om på forhånd.
Men..til tross for en del negative tilbakemeldinger så virka folk fornøyd.
Vi gikk nu ihvertfall hjem med ett smil og ett minne for livet..nekter å la enkelte ting overskygge det positive :)

litt forskjellig fra radioen..

http://www.radionordkapp.no/nyheter.php?newsID=11864&katID=5

http://www.radionordkapp.no/nyheter.php?newsID=11910&katID=5

http://www.radionordkapp.no/nyheter.php?newsID=11908&katID=5

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar