onsdag 23. oktober 2013

Tur Jentan

Idag var det trekkninga av turkortkonkurransen "fra fjæra tel fjell". Jentan har tradisjonen tro gådd i år også..faktisk så har dæm gådd 3 kort..dvs 39 tura.
Siden været va så flott i sommer så hadde vi plutselig bare 2 klipp igjen av 13 på første kortet når vi runda halve juni og vi bestæmte oss for å gå et kort til.
Det vi imidlertid hadde glæmt av va at jentan ville få et eget "skolekort" ved skoleslutt...så da satt vi plutselig der da med 13 xtra tura.

Vi blei kjapt enig om at Vårin og Lilja skulle få gå turan aleina og at vi skulle kjøre dæm til løypestart og slippe dæm og syklan av. Så fikk dæm avslutte turan med å sykle enten hjæm eller tel hytta.
Vi har kun vært med på turen til Lilletuva og Knivskjellodden. Lilletuva fordi vi har opplevd å bli overraska av havtåka der en gang før og det e' helt førrfærdelig å svirre rundt i myra som ei førrvirra væggelus og ikke vite hverken kor man e' eller kor man skal. Knivskjellodden fordi det e en lang og passe krevende tur..og også en plass kor man ikke ønske å bli overraska av havtåka.

Æ syns dæm har vært helt rå å gå i sommer, og det e' jo ikke bare turan på kortan vi har gådd..kort turan har vi tadd når vi ikke har hadd andre tura planlagt.

Vega og Tiril va de einaste på sin alder med 2 fulle kort..26 tura.

Vårin og Lilja har alt fått premier under trekkninga av "helt ekte" konkurransen i skolen og fikk flotte "helt ekte" luer idag. Vårin vant også en turspade :)

Vega og Tiril vant hvert sitt ufo akebrett, hver si isfiskestang og hver sin turspade..Strålanes premia nu som vi går vintersesongen i møte :)
Vega vant også et gavekort på 300.-

Ikke minst va det vældi arti at det blei dratt fram at vi var 6 av 7 Honningsvåginga som har gådd tel Lysøynæringen ætter at boka kom opp der ute. Arti at det blir lagt merke til :)

Vi e' strålanes førrnøyd med dagens premieutdeling og vi e' minst like fornøyd med årets tursesong..så langt.

Vi har jo ennu et par mnd igjen å bevæge oss på

                                                                    -SO LONG-

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar