mandag 20. september 2010

Barnas turlagstur tel Brockmannhaugen..





I anledning Knut Erik Jensen's 70års dag va barnas turlag på tur oppe på Brockmannhaugen kor bysten av Knut Erik står.
Her var det rebusløp med "filmquiz" førr ongan og alle blei permiert med Kuli og sjokoladekjeks :)

for min del var det her en veldig merkelig tur..Kun Tiril med mæ. Har ALDRI før vært på en sånn tur med bare 1 onge før.
Men..vi måillkosa oss..vi måillkosa oss big time :)

En kort og nær tur, egentlig sjeldent at man ikke e' avhengig av bil for å komme sæ på turan..og det passa jo bra den her søndagen.

Ætter turen gikk vi innom kirkegården..ved bårehuset så vi at Gravsteinen tel ho mamma e' kommen..vi glæde oss tel den blir satt opp :)Blir kjækt å kunne pynte utover høsten. Og det betyr jo også at blomsterbed'an til besteforeldran mine e' kommen åsså :) ..dettan blir bra!

Hjæmme ijænn så blei vi møtt av de 3 som har vært på Diabetes samling i helga, dæm kom tiliare hjæm enn planlagt pga dårlig søndagsvær i Alta og kun planlagte uteaktiviteta..så da kjørte dæm kjapt gjennom dagens program og alle reiste hjæm tel sitt. En kjæmpekoseli overraskelse :)

Ætter å ha hørt om hælga, og ikke minst at Tiril fikk fortelle om si helg..så tok Vendelin over sånn at æ og Thorgeir fikk gådd en tur tel Torvhamn mens vi snakka litt om det "faglige påfyllet" fra samlinga.
Ikke minst fikk æ å ho Varga strækt litt ekstra på beinan..turen til Brockmannhaugen e' jo ikke en tur i min målestokk..men en flott tur førr onga.

Resten av dagen gikk i 500 med kinoforestillinger, mat og klargjøring av ny uka.

Så..når jentan va i seng fikk vi atter en sjans tel å strekke litt på beinan, gikk en tur gjennom Nordvågen.
Vi har jo nydelig høstvær..vindstille og ganske varmt..mye sol på dagtid. Sånnt må nytes <3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar