tirsdag 28. september 2010

Gikk bare flott på kontrollen..



I dag va det klart for diabetes-kontroll for Vega og Lilja i Hammerfest.
timan va satt opp seint på dagen så vi fikk bil tur/retur :)))

Kontrollen va den her gangen hos en annen lege enn vår faste, og det var ett friskt innslag.
Va godt med litt nytt syn og nye meninger.
Men..også den her legen var KLAR I SIN TALE når det va snakk om pumpa. Vi har så absolutt valgt rett for våre barn, og akter ikke bynne med pumpe så lenge det går SÅ bra med sprøyter :)

Vega fikk litt (etterlengta) tilsnakk når det gjelder at ho e' så sta og skal være så stor og kun sette insulin sjøl. Legen og ho blei enig om at når ho e' i barnehagen så stikker ho sjøl, resten av døgnet stikker vi.
..og siden det blei sagt av legen så fikk vi glatt lov å ta over i kveld ;)..ho bynne å få nån stygge infiltrat, og det e' IKKE bra! Lægen tipper å at ho snart e' ute av remisjonsperioden..så vi har økt dssn..og skal fortsette å øke litt gradvis. Vi går ei spennanes tid i vente.

Lilja har å fått justert dssn litt, fått 3mnd forbud på høyresida av magen pga infiltrat..og fikk masse skryt førr varierte stikksted på låran.
Men hos bægge jentan avlaste vi ei tid fræmover nu med bruk av "håndtakan" over baken.

Hba1c på 7.3 og 7.8 på forrige kontroll, e' spent på svaret fra den her da. tok blodprøven først på slutten av dagen idag, så vi fikk ikke vite.

Flott dag, møtte masse kjente på avdelinga idag, og det e' nesten alltid koselig.
Avdelinga e' blidd kjæmpefin ætter oppussinga, og ennu finare skal den bli..e' kanskje galt å si det på de måten..men det e' næsten sånn at vi glæde oss tel næste innlæggelse ;p

Så kort summert: jentan e' flink og har fått mye skryt. Medisinen e' justert..og lægan mene fortsatt at vi gjør rett i å bruke sprøyter :)))

..kan'ke bli stort bedre :))

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar