søndag 29. mai 2011

Kveldstur i midnattsol på Valan




I går kveld gikk æ og Thorgeir utover Valan for å lufte hundan..Nyyydelig vær sjøl om sola bare viste sæ glimtvis. Gikk så langt som beredskapsveien går,så tok vi fjæraveien telbake.
Ute på Valan e' det ett yranes dyreliv..og såklart lå fotoaparatet hjæmme. E' liksom ikke så mye man får tadd med kameraet på mobilen.

Nu e' vi sånn smått i gang med småmåse hekkinga..småmåsan hylte og sang..og var i full gang med å "make'n eggs for bacon" ;) Det var livlig :)
Ægg i redan..fant to tre-eggsreda..men ennu e dæm ikke kommen skikkelig igang.

Tjelden pilte rundt..leita etter småkryp i sanda mens den sang og dansa.


Nede i ene "rækiland fjæra" (som jentan sir) satt det ei diger ørn på en knaus. Vi km ca 15 meter unna ho før ho lætta..å det syns æ va imponeranes siden vi hadde hundan med. Og ørna bare fløy nån meter før ho sætta sæ igjen..og da så vi at der satt to med nån meters mellomrom.



Da lista vi oss opp i steinborgen og bare nøyt synet av Ørnen som satt og speida ut over blikkstille hav..og tel og med Midnattsola glimta tel førr å gjøre det ennu finare.

3 tima ætter vi forlot bilen va vi oppe på veien igjen..måtte bare ta oss i nakken på ett punkt og russle telbake..hjæm og lage svelerøra tel vi skal på barnas turlags tur med Jentan :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar