lørdag 14. november 2009

Dagen vi næsten slapp ut av isolatet ;)

ja, idag va det ikke langt unna ;)
Pleier (ultrakoselige Annika) og legen (Gunna) bestemte sæ førr å oppheve isolasjonen idag.
Vi skulle dusje og skifte alt av klær nytt, og hive de vi gikk i tel vask.
Så skulle vi flytte ut av rommet vårt nån tima sånn at dæm fikk pussvaska det.
Mens vi snakka om fræmgangsmåten så blei Lilja dårlig og kasta opp...så da va det ikke længer aktuelt å komme ut av isolatet.
Normalt vil det si at vi må bli 48 tima ætter siste oppkast..men vi har ett liiite håp, siden det e søndag i mårra, og avd e' tom utenom flere isolat og kuvøsen.

Vega blei kobla fra dyppet idag og bynte med sprøyter på dagen. Alt andre gangen vi skulle sætte insulin så ville ho stikke sjøl. Vi blei enig om at det skulle ho få prøve, med at æ skulle sætte inn selve insulinen.
Vega stakk..og før vi fikk summa oss så hadde ho bytta grep og satt inn insulinen sjøl. Vi blei bare ståanes å måpe!!! Ho e' tross alt bare 4 1/2 år.
Æ blei så stolt og rørt på samme tid...dæm e' helt fantastisk alle jentan våres!

På dagen idag måtte æ en tur tel byen førr å hente ut nåt blodmåler utstyr tel ho Lilja som dæm ikke hadde på lager hær på avdelinga. Siden ho Vega e' kobbla fra dryppet så fikk ho bli med...sjikkeli jentetur blei det ;) Lilja blei ijænn på barneavd ilag med Annika.
Æ og Vega kjøpte nån artige malings tusja..har hadd mye arti med dæm i ættermiddag.
Da vi kom telbake hadde Annika funnet fræm plastelina tel jentan..det falt åsså vææældi i smak.

-hehe..æ va 5 minutta nede på kiosken..jentan skulle være aleina på rommet og leke med plastelina, så avtalte dæm å ringe på tel Annika om det va nåt. Blei møtt av en fliranes pleier..Vega hadde næmli ringt på førr at ho Lilja ikke laga en årntli plastelina mainn tel ho..ho syns ho hadde slørva ;) Æ fikk mæ en god latter!

Da ættermiddagsvakta kom på så va det kjæmperoli hær..så æ fikk gådd en tur ned på drop-in solutleie og tadd en halvtime sol..det va balsam førr sjæla det!!!

1 kommentar: