tirsdag 10. november 2009

fikk gjort næsten alt som sku gjøres i går.. :)

Å æ kosa mæ hele veien :)
Jentan va i barnehagen, må være ærli å si at det va godt å kvile øran litt ætter hælga ;)

På dagen sku æ og Mari ut og gå med hundan, men æ kom ikke langt før æ oppdaga at Varga ennu e' halt. Så det blei en kjapp luftetur på oss.

Men, va ikke verdens undergang det :)
Mari og Diva blei med hjæm. Varga og Diva tok av i leken inne, va så arti å se på dæm. Sjøl om Diva e' stor, så e' ho jo ennu en valp.

Koseli med besøk..plutseli va store dela av dagen gådd, og mainn og barn va jæmme ijænn ;)
Vi hadde ett ganske "tætt program" på ættermiddagen. måtte opp i huset ætter ho mamma og rødde siste ræsten. Va ikke så mye som gjensto,men..det sku nu gjøres.

Vi sto på dag og natt i august og september..gikk på en smell tel slutt. Måtte rætt å slætt bare la huset stå som det va der og da. Og siden da har vi grua oss tel å ta fatt på ræsten, sjøl om det va lite som gjensto.
Men..igår kom vi i havn, og idag kommer det takstmann fra Hammerfest. Nu e' det mæste sortert og kasta. Litt ting som vi skal selge står ijænn i huset.

Mari kom innom med den andre hunden, ho Fenja :) Va innom salongen og tok ut en del produkta :) Va ett hærli avbrækk i det vi holdt på med.
Har næmli syntes at hustømminga har vært en ubehageli affære fra ende tel annen. Sjøl om det va mamman min så føles det ubehageli å gå jænnom hænnes private ting.
Men..heldigvis så ser vi enden på det nu :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar