lørdag 21. november 2009

fredag..ijænn..

synes nættopp det va fredag æ..bare ei uka sia vi lå på isolat og Lilja va kjæmpedårli..det sku man ikke tru når man ser ho idag.
Ting går sæ tel jæmme litt ætter litt..ikke at 2 dia.onga betyr SÅ mye mere arbeid enn en..blir mæst sliten av å passe på. stadig bekymring..sitte våken længst muli om kveldan..førr så å måle ijænn så tili som muli på mårran. E' ikke rart vi e' sliten i flækkan. Uka i hammerfest va stri..og har ikke helt hadd tia tel å hente mæ inn ætter vi kom hjæm. Våkne uthvilt om mårran,men før middag så e' æ helt oppbrukt..Klare ingenting..alt e' ett ork. Får " feberkropp"..ont i alle ledd,ont i huden..varmt og kaldt..men har ikke feber. E' væll kroppen som sir ifra om at den har fådd nok.

Idag så har vi endeli fådd bytta gardina..siden det ikke blei jort i høst, så har vi hoppa over ei bytting og gådd rætt på julegardinan...å da bytta æ like godt te-lys glassan åsså..så nu e' det så rødt hær atte ;)
Det blei sjikkeli koseli :) Har gjort alt klart tel bakinga tel pepperkakebyen, i år blir det en del flere bidrag enn i fjor.. Sjøl om æ glæde mæ tel vi e færdi, så blir det sikkert kjæmpekoseli :)

Ikveld hadde svømmeklubben radio sending..eller,ikke dirækte svømmeklubben, men utvalget som jobbe med 50-års jubileumet tel klubben. Vendelin og Petter va på radioen..arti å høre på. Å så va det kjæmpearti å høre Hilde,Gry og Rolf Arne på radioen. Av å tel så savne æ litt den tida..sjøl om æ kanskje ikke savne de hardaste træningen..mårras træningen osv.. Men vi hadde mye moro..myyye ;) Stævna,sydentur, masse artie træninge..mye sosialt i badstua ætter træningen, ja..mye sosialt i dusjan åsså -førr på den tida hadde vi kun en garderobe som jentan og guttan delte..og ikke minst træneran våres.. Bengt,Trygve,Solgunn,Arve,Eva..ja,va nok mange flere. men dæm va flink..kjæmpeflink. motiveranes, bestæmt, trøstanes og sint når det trængtes. Det va ei flott tid :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar