søndag 29. november 2009

første søndag i advent..

Ja, søndag va det klart førr utedag og playdate :)
På formiddagen møtte vi Mari,Fred og Fredrik på storbukt lekeplass. Iløpet av natta va det kommet nysne..ett hvitt deilig tæppe :)


Vaffelrøra va lagd (den lagde Vendelin i går) og kaffe og solbærtoddy sto på menyen.
Vi hadde litt startvanska med de vafflen..så vi stekte likesågodt lappa ;)

Ongan lekte å kosa sæ..og det gjorde virkeli vi voksne åsså.
Uten gluten og melk tel Vårin og Fredrik ;)


Blei næsten 3 tima på lekeplassen :)

Tili på mårran bynte æ på kjøttsuppa som vi sku ha tel middag. Så når vi kom hjæm hadde æ bare litt grønnsaker som sku i gryta. Ho Varga lå ute hele mårran å kosa sæ med bein, å ho va med på lekeplassen. Mari og Fred hadde med ho Fenja, så da kunne vi slæppe ho varga laus. Æ klare eenu ikke å telbakekalle ho Varga, men med Fenja dær va det ikke no problem..dær Fenja va, va ho Varga åsså ;)

Ætter lekeplassen va Fred og Mari en kjapp tur hjæmme før dæm kom utover tel oss. Vi sku på tenninga av julegrana ved rådhuset og vi sku gå i fakkeltog ned tel åpninga av pepperkakebyen...der nede sto åsså nissen å delte ut en liten godter pose tel alle ongan :)

Det hær har vært en søndag med tætt program, men det har vært så koseli.
Vi har ikke vært så aktiv i barnas turlag i høst, så det va koselig med en sjikkeli aktiv søndag ijænn :)



Hjæmme ijænn så va det klart førr kjøttsuppa :)))
Vil tørre å påstå at den falt i smak..en ting e' at mine egne spis..dæm har ikke no valg..hahahaha..men det e' så arti å se når gjæsta virkeli hiv innpå :)
Sånt LIKE æ :))))

Varga fikk nu virkeli tadd sæ ut.. på ættermiddagen va ho Fenja blidd bytta ut med ho Diva..så ho varga fikk ei med topplada batteri å rase vidre med :) å rase, det gjorde dæm ;)
Varga e' utholden og nækta å gi sæ med det første..å ikke før æ så ho ilag med ho Diva ijænn så æ kor stor ho e blidd. Ho har vokse enormt i det siste.

Men det syns æ bare e' kjækt..æ håpe ho blir stor..eller, størrelsen e' væll ikke det som det går på..håpe ho blir sterk og utholdanes :)
Kan næsten ikke vente tel næste vinter..tel ho e' stor nok tel å trække :)

Tili kveld idag..æ e' litt sliten ætter dagen. Bynt å blåse litt opp, så nu har vi vært å henta inn lysan. Jentan har lagt sæ med ett fint blodsukker og langsomme karbohydrata innabords..så det blir ei fin natt.

Sove godt alle sammen...so long ;)







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar