fredag 13. november 2009

E' så ubeskrivelig kjedelig på isolat!!!

ja...bildet av Vega sir væll alt ;)

Vi kjeeeeede oss!!!!
-Nætter'n har vært ett mareritt siden vi kom inn. Æ har knapt nok smakt søvn. Har litt å gjøre med at de pleieran vi har hadd hittel på nættern ikke har vært helt trygg på det her med diabetes.
..og da blir jo ikke æ heller trygg. Blodsukker som sku måles hver time..ætter lilja kom inn e det 2 som skal måles..den ene annenhver time..den andre hver tredje.

.....å så dryppet tel ho Lilja *hyyyl*
alarmen går hele tida på at det e motstand. men..finner ikke nåt galt med slangen..og veneflonen fungerer som den skal,sjikkeli trøkk på "back flow'en".
Så..må være ærli å si at æ HATE intravenøsen hænnes Lilja på det hær punktet!!!

Lilja e' som alltid smilanes og blid. Har hadd en del vonde stikk,men smiler fortsatt. Lilja e' helt spesiell!!! :)
Kjenner at tida mi strække litt dårli tel når det plutselig e' 2 barn hær..og det får mæ tel å tænke og bekymre mæ litt førr kossn det skal bli når vi kommer hjæm..?
Vet jo at alt vil bli bra når vi blir litt vant og får rutiner på ting..men akurat nu så ser æ ikke fræm tel hjemreisa. Mye arbeid og mye ansvar!

Under visitten idag blei det klart at Vega mæst sannsynlig kobles ifra dryppet i mårra og begynner med insulin injeksjoner.
På den ene siden så e' jo det vældi positivt..ett skritt nærmare å få ting under kontroll, vi slipper intravenøs..og ett skritt nærmare hjæmreisa.
Men på den andre sida så e' det skræmmanes..det e' på en måte nu mitt arbeide begynner.
Dryppet e' jo nøye tilpassa, time for time..

Under førstevakta idag så fikk jentan inn en dvd spiller med skjerm fra ho Lilja M. som jobber her.
Det va som å komme tel himmelen!!!
Ihvertfall så længe det bare va ho Vega som va våken og fikk ha dvd'en i fred ;)
Tænkte å prøve å få mæ en liten time på øyet mens jentan så film..men det va lættare sagt enn gjort det ;)
Krangling om kæm som så bæst, kæm som skulle holde dvd'en..kor høyt lyden skulle stå på... sykt kor ille dæm kan krangle om filleting!
Men sånn e' det med søsken.
Vega e' jo åsså som sagt lite fornøyd med at Lilja åsså kom inn på sykehuset..det synes ho ikke e' litt gøy en gang!!! Og vega e' en onge som maser lite i hverdagen, så når ho gnager i ett..mamma, æ lægg blyanten her, mamma..æ ser ut vindet..mamma æ rapa..mamma, æ drikk vann..da blir det litt i overkant ;)
Og det å sitte isolert på ett rom gjør det ikke bedre. Men..dæm snakker om å slippe oss ut av isolatet i morgen. Og..vi skal ikke klage, vi har fådd ett stort rom. Myye større enn det vi e' vant med fra tiliare isolat.
Hjæmme ligger alle syk..og natt tel idag blei Thorgeir åsså syk. Æ kjenner at det bekymrer mæ litt. Han har jo også diabetes..enn om han blir dårlig og må lægges inn han også? Kæm skal da passe de siste 3 ongan?
Og det e' vanskeli å ikke være hjæmme og være mamma når ongan e' syk. Vet at dæm har det bra og ikke mangler nåt..men, det e' nu det mammahjertet <3

Utover dagen va jentan kvikkna tel, så Vendelin tok søstren sine med en tur i bassenget. Og ætterpå spiste dæm middag på MIX. Store flinke jenta mi. Va godt førr Thorgeir, som har kasta opp hele natta, og få kvile ett par tima og slæppe å tænke på å lage mat tel jentan.

Nu krysse vi bare fingran førr mårradagen..og at æ skal få sove i natt!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar